Hallgasd meg az OTP Bank legfrissebb podcast-epizódjait!

Publikálva: 2024. március 18. podcast

Az OTP Bank Podcast sorozatában inspiratív és elgondolkodtató beszélgetések hallhatók a hitelintézet termékeiről és szolgáltatásairól, valamint az ezekhez kapcsolódó aktualitásokról.

Mi a bankfiókok szerepe a 21. században?

2024. március 18. 15:40

Hogyan változott az ügyfelek bankolási szokása? Az ügyfelek többsége már komplexebb ügyekben keresi fel a bankfiókokat, a mindennapi rutin ügyeket már inkább online intézik. Többek között ezekről a témákról is beszélgettünk Horváth Tímeával az OTP Bank Lakossági kiszolgálásáért felelős ügyvezető igazgatójával legújabb podcast adásunkban.

Több lépéssel előre – hogyan támogatja az OTP Bank a sakkot

2024. március 18. 15:40

A napokban kezdődött az U20-as magyar sakkbajnokság, amelyen a tavaly október elején korosztályos Európa-bajnoki címet szerző Palczert Mátyás is részt vesz. Az ifjú sakkmester tevékenységét régóta támogatja az OTP Bank, de van-e még a sakkban innováció, és miként használhatják a játékosok a mesterséges intelligenciát. Egyebek mellett ezekre a kérdésekre adott választ Palczert Mátyás, valamint Jakobetz László FIDE-mester és Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának vezetője.

Miért éri meg béren kívüli juttatást adni a munkavállalóknak?

2024. január 29. 09:00

Sok munkavállaló tapasztalhatta már meg Magyarországon, hogy miért lehetnek hasznosak a béren kívüli juttatások, mint a SZÉP-kártya, az egészségpénztári vagy épp nyugdíjpénztári tagság. De vajon milyen mértékű cafeteriával elégedettek a dolgozók és mennyire meghatározó ez a csomag a munkahelyválasztásnál?
És vajon miért éri meg egy munkáltatónak ez a juttatás? Milyen anyagi és adminisztratív terhet jelent ez cégeknek? Hogyan hat vissza ez a befektetés a cég termelőképességére és hatékony működésére?
Lendvai Mónika, az OTP Bank SZÉP kártya üzletágvezetője, Nagy Csaba, az OTP Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, valamint Kovács Tamás Attila, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója ezeket a kérdéseket járta körbe friss podcast epizódunkban.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.